G-DWXEB671W8 WANTED AZZARO - Aladdin perfumery house
WANTED AZZARO

WANTED AZZARO

2,50 25,00 

Volumen
Choose an option

2,50 25,00 

— OR  —

— OR  —

Add to cart
Šifra: N812 - 410 Kategoriji: ,

PREMIUM PARFUM Azzaro Wanted je dišava zelo uspešnega moškega, za katerega ni nič nemogoče. Je neodvisen, živi po svojih načelih, sledi svojemu instinktu in je tisti, ki spreminja pravila igre.

 • lesna začinjena dišava
 • za pogumnega in samozavestnega moškega
 • primerna za dnevno in večerno uporabo

Začetek dišave sestavlja osvežilna eksplozija limone, ki jo dopolnjujejo iskriva meta, ingver in opojna sivka. Energične srčne note toaletne vode vas bodo osvojile z intenzivnim kardamomom, možatim brinom in sočnimi esencami jabolk. V zaključku boste začutili vroči les, razburljivo aromo haitijskega vetiverja in sladka semena tonkovca.

Zgornje note: meta, ingver, limona, sivka
Srčne note: brin, kardamom, krvomočnica, jabolko
Bazne note: haitski vetiver, fižol tonka, ambra les
Vrsta dišave: začimbne, lesne

Imena parfumov in slik so last določenih blagovnih znamk, katerih ne zastopamo, temveč jih uporabljamo zgolj za identifikacijo točenih parfumov!

The names of the perfumes and pictures are the property of certain brands, which we do not represent, but we use them only to identify the perfume we have!

Parfumi ALADDIN so ustvarjene iz originalnih francoskih esenc. Vsi naši izdelki so podvrženi dermatološkim testom in imajo vsa potrebna dovoljenja in certifikate, vključno z IFRA – kot mednarodnim garantom kakovosti. Naše dišave so okolju prijazne, niso sintetično obarvane. Kategorija koncentrata EDP – fine dišave. Kar pomeni, da ne gre za toaletno vodo, ampak izključno za parfum. Parfumi se vlijejo v naše visokokakovostne stekleničke, tako da se lahko izognete plačilu za dizajnersko steklenico in blagovno znamko. Sama kompozicija, tj. parfum je popolnoma originalen in zato je naša embalaža prednost, ne pa slabost – saj vam prihrani denar.

Customer reviews
 • 0
  0 ratings
 • 5 Stars
  0%
  4 Stars
  0%
  3 Stars
  0%
  2 Stars
  0%
  1 Star
  0%
Reviews

There are no reviews yet.

Write a customer review

Be the first to review “WANTED AZZARO”

Product Recently View

You have not recently viewed item.

TOP

X