G-DWXEB671W8 STRAIGHT TO HEAVEN by KILIAN - Aladdin perfumery house
STRAIGHT TO HEAVEN by KILIAN

STRAIGHT TO HEAVEN by KILIAN

2,50 25,00 

Volumen
Choose an option

2,50 25,00 

— OR  —

— OR  —

Add to cart
Šifra: 406 Kategoriji: ,

Parfum za moške STRAIGHT TO HEAVEN by KILIAN

Tleč z zasvojljivo čutnostjo, pekoč pljusk bogatega temnega ruma opredeljuje začetek, njegov sladki gurmanski akord je omehčan s kremasto vanilijo in suhim sadjem. Pikantni pačuli se za zaključek združi s svežim, lesnim vonjem cedrovine in končno najde živalsko harmonijo.

DRUŽINA: LESNE , kadilo

Glavne note: suho sadje, muškatni orešček

Srčne note: hedione, rum

Osnovne note: ambra, cedra, gayac les, usnje, pačuli, tonka, vanilija, vijolični les, beli mošus

Bleščeč zlati rum se prelije nad močno sladkobo posušenega sadja z vanilijevo začimbo. Njegove note se lascivno in lepljivo srečajo s stimulativno bazo pačulija in sveže cedrovine. Kilian močno začinjene note v svoji skladbi kontrastira s čutnimi in čudovitimi zvoki. Straight to Heaven’s poželen, živalski zvok se oblikuje iz teh in ustvari dišavo afrodiziačne privlačnosti. Parfum Straight to Heaven je večna spremljevalka

Imena parfumov in slik so last določenih blagovnih znamk, katerih ne zastopamo, temveč jih uporabljamo zgolj za identifikacijo točenih parfumov!

The names of the perfumes and pictures are the property of certain brands, which we do not represent, but we use them only to identify the perfume we have!

Parfumi Aladdin so ustvarjene iz originalnih francoskih esenc. Vsi naši izdelki so podvrženi dermatološkim testom in imajo vsa potrebna dovoljenja in certifikate, vključno z IFRA – kot mednarodnim garantom kakovosti. Naše dišave so okolju prijazne, niso sintetično obarvane. Kategorija koncentrata EDP – fine dišave. Kar pomeni, da ne gre za toaletno vodo, ampak izključno za parfum. Parfumi se vlijejo v naše visokokakovostne stekleničke, tako da se lahko izognete plačilu za dizajnersko steklenico in blagovno znamko. Sama kompozicija, tj. parfum je popolnoma originalen in zato je naša embalaža prednost, ne pa slabost – saj vam prihrani denar.

Customer reviews
 • 0
  0 ratings
 • 5 Stars
  0%
  4 Stars
  0%
  3 Stars
  0%
  2 Stars
  0%
  1 Star
  0%
Reviews

There are no reviews yet.

Write a customer review

Be the first to review “STRAIGHT TO HEAVEN by KILIAN”

Product Recently View

You have not recently viewed item.

TOP

X