G-DWXEB671W8 DOWNTOWN CALVIN KLEIN - Aladdin perfumery house
DOWNTOWN CALVIN KLEIN

DOWNTOWN CALVIN KLEIN

2,50 25,00 

Volumen
Choose an option

2,50 25,00 

— OR  —

— OR  —

Add to cart
Šifra: N145 Kategoriji: ,

Sofisticiran, edinstven, ženski PREMIUM parfum Downtown, ki je poln cvetic, sadja in eksotičnih vrst lesa, bo očaral mlade ženske. Downtown, na čelu z igralko Rooney Mara, je izraz zapeljivosti in naravne lepote. Parfum Downtown je moderen, avtentičen vonj, ki bo očaral elegantne, moderne ženske.

Zgornje note: bergamotka, hruška, sliva, tunizijske nerole, italijanska limona

Srednje note: gardenija, rožnati poper, list vijolice

Spodnje note: kadilo, vetiver, pižem, teksaška cedra

Imena parfumov in slik so last določenih blagovnih znamk, katerih ne zastopamo, temveč jih uporabljamo zgolj za identifikacijo točenih parfumov!

The names of the perfumes and pictures are the property of certain brands, which we do not represent, but we use them only to identify the perfume we have!

PARFUMI ALADDIN so ustvarjene iz originalnih francoskih esenc. Vsi naši izdelki so podvrženi dermatološkim testom in imajo vsa potrebna dovoljenja in certifikate, vključno z IFRA – kot mednarodnim garantom kakovosti. Naše dišave so okolju prijazne, niso sintetično obarvane. Kategorija koncentrata EDP – fine dišave. Kar pomeni, da ne gre za toaletno vodo, ampak izključno za parfum. Parfumi se vlijejo v naše visokokakovostne stekleničke, tako da se lahko izognete plačilu za dizajnersko steklenico in blagovno znamko. Sama kompozicija, tj. parfum je popolnoma originalen in zato je naša embalaža prednost, ne pa slabost – saj vam prihrani denar.

Customer reviews
 • 0
  0 ratings
 • 5 Stars
  0%
  4 Stars
  0%
  3 Stars
  0%
  2 Stars
  0%
  1 Star
  0%
Reviews

There are no reviews yet.

Write a customer review

Be the first to review “DOWNTOWN CALVIN KLEIN”

Product Recently View

You have not recently viewed item.

TOP

X