G-DWXEB671W8 212 VIP ROSE EXTRA CAROLINA HERRERA - Aladdin perfumery house
212 VIP ROSE EXTRA CAROLINA HERRERA

212 VIP ROSE EXTRA CAROLINA HERRERA

2,50 25,00 

Volumen
Choose an option

2,50 25,00 

— OR  —

— OR  —

Add to cart
Šifra: N2002 Kategoriji: ,

PREMIUM Parfum 212 VIP Rosé Extra je sladka, cvetlična dišava, gre za novo originalno različico 212 VIP Rosé, ki je bila predstavljena leta 2014, in prinaša nov, še bolj zapeljiv vonj, ki predstavlja glamur in zabavo.

Vonj dišave se odpirajo z notami sočne in sladke maline, ki se prepletajo s cvetličnimi notami jasmina sambaca in bujno zeleno gardenijo. V ozadju pa se nahajajo močne lesne note sandalovine in pačulije, ki dajejo globino in zapeljivost vonja.

Dišava 212 VIP Rosé Extra Carolina Herrera je primerna za vse, ki želite sladke, cvetlične dišave, ki izžareva zabavo in glamur. Vonj je idealen za nočno življenje in posebne priložnosti, kot so zabave v klubskih večerih. Je odlična izbira za vse, ki se radi opazijo in izstopajo iz množice.

Priporočena uporaba: kot nalašč za posebne priložnosti
Dišavna skupina: cvetlično sadna
Zgornja nota: češnjev liker, mandarina, liči
Srednja nota: grenak mandelj, potonika, koren irisa
Osnovna nota: vanilija z Madagaskarja, fižol tonke, lesne note

212 VIP Rose Extra is a stylish dance, a glamourous and seductive new edition capturing the empowerment of voguing. Celebrate yourself—don’t be Basic, be Extra! Fierce yet minimal, the reimagined capsule bottle is sprinkled with rosé gold; a dazzling tribute to a sparkling scent contained within.

The scent wakes you with an energetic rush of Cherry Liquor and Italian Mandarin, with the glamorous floral bouquet of Peony and Orris Concrete in the heart.
The Extra is revealed in flamboyant fashion, exploding through an intoxicating base of Queen Wood and Madagascan Vanilla.

Imena parfumov in slik so last določenih blagovnih znamk, katerih ne zastopamo, temveč jih uporabljamo zgolj za identifikacijo točenih parfumov!

The names of the perfumes and pictures are the property of certain brands, which we do not represent, but we use them only to identify the perfume we have!

Parfumi Aladdin so ustvarjene iz originalnih francoskih esenc. Vsi naši izdelki so podvrženi dermatološkim testom in imajo vsa potrebna dovoljenja in certifikate, vključno z IFRA – kot mednarodnim garantom kakovosti. Naše dišave so okolju prijazne, niso sintetično obarvane. Kategorija koncentrata EDP – fine dišave. Kar pomeni, da ne gre za toaletno vodo, ampak izključno za parfum. Parfumi se vlijejo v naše visokokakovostne stekleničke, tako da se lahko izognete plačilu za dizajnersko steklenico in blagovno znamko. Sama kompozicija, tj. parfum je popolnoma originalen in zato je naša embalaža prednost, ne pa slabost – saj vam prihrani denar.

Customer reviews
 • 0
  0 ratings
 • 5 Stars
  0%
  4 Stars
  0%
  3 Stars
  0%
  2 Stars
  0%
  1 Star
  0%
Reviews

There are no reviews yet.

Write a customer review

Be the first to review “212 VIP ROSE EXTRA CAROLINA HERRERA”

Product Recently View

You have not recently viewed item.

TOP

X