G-DWXEB671W8 ROSE D’ARABIE ARMANI PRIVE - Aladdin perfumery house
ROSE D’ARABIE ARMANI PRIVE

ROSE D’ARABIE ARMANI PRIVE

2,50 25,00 

Volumen
Choose an option

2,50 25,00 

— OR  —

— OR  —

Add to cart
Šifra: 731 Kategoriji: ,

Parfum Rose d’Arabie Armani Privé, gre za orientalski cvetlični parfum.

Rose d’Arabie združuje različne note, ki skupaj ustvarjajo zapeljiv in eleganten vonj. V zgornjih notah se odprejo note damaskovske vrtnice, ki so zaščitni znak parfuma, nato pa se razvijejo v srčne note afganistanskega safrana, turškega čaja in benzoina. Osnovne note pa vsebujejo kombinacijo lesnih in orientalskih not, kot sta sandalovina in oud, ki ustvarjajo globok in začinjen vonj.

Rose d’Arabie je namenjen ženskam, ki želijo nositi močan in zapeljiv vonj, ki ne ostane neopažen. Parfum je primeren za nošenje v večernih urah in ob posebnih priložnostih. Steklenička parfuma je preprosta, a elegantna, s prepoznavno Armanijevo obliko in preprostim črnim pokrovčkom.

Rose d’Arabie je eden izmed najbolj priljubljenih parfumov iz zbirke “Les Mille et Une Nuits” in velja za enega izmed najboljših orientalskih cvetličnih parfumov blagovne znamke Armani Privé.

Note: vrtnica, agar ali oud, pačuli, vanilija

Imena parfumov in slik so last določenih blagovnih znamk, katerih ne zastopamo, temveč jih uporabljamo izključno kot referenco in identifikacijo točenih parfumov!

The names of the perfumes and pictures are the property of certain brands, which we do not represent, but we use them only to identify the perfume we have!

Parfumi Aladdin so ustvarjene iz originalnih francoskih esenc. Vsi naši izdelki so podvrženi dermatološkim testom in imajo vsa potrebna dovoljenja in certifikate, vključno z IFRA – kot mednarodnim garantom kakovosti. Naše dišave so okolju prijazne, niso sintetično obarvane. Kategorija koncentrata EDP – fine dišave. Kar pomeni, da ne gre za toaletno vodo, ampak izključno za parfum. Parfumi se vlijejo v naše visokokakovostne stekleničke, tako da se lahko izognete plačilu za dizajnersko steklenico in blagovno znamko. Sama kompozicija, tj. parfum je popolnoma originalen in zato je naša embalaža prednost, ne pa slabost – saj vam prihrani denar.

Customer reviews
 • 0
  0 ratings
 • 5 Stars
  0%
  4 Stars
  0%
  3 Stars
  0%
  2 Stars
  0%
  1 Star
  0%
Reviews

There are no reviews yet.

Write a customer review

Be the first to review “ROSE D’ARABIE ARMANI PRIVE”

Product Recently View

You have not recently viewed item.

TOP

X