G-DWXEB671W8 POUR FEMME DOLCE GABBANA - Aladdin perfumery house
POUR FEMME DOLCE GABBANA

POUR FEMME DOLCE GABBANA

2,50 25,00 

Volumen
Choose an option

2,50 25,00 

— OR  —

— OR  —

Add to cart
Šifra: 583 Kategoriji: ,

Pour Femme Dolce & Gabbana je dišava, ki je bila prvič predstavljena leta 1992. Gre za klasično cvetlično dišavo, ki je opisana kot elegantna in prefinjena.

Glavne sestavine tega parfuma vključujejo neroli, jasmin, tuberozo, pomarančni cvet, ylang-ylang, mandarino, bergamotko in vanilijo. Na začetku boste zaznali nežno noto nerolija, ki se meša s sladko-cvetlično noto jasmina in tuberoze. V osrčju parfuma je zaznati čutno noto pomarančnega cveta in ylang-ylanga. Na koncu pa boste zaznali sladko noto mandarine, ki se prepleta z vanilijo in bergamotko.

Celoten vtis, ki ga Pour Femme Dolce & Gabbana pusti, je eleganten in prefinjen cvetlični vonj, ki je hkrati topel in zapeljiv. Ta dišava je primerna za vsakodnevno uporabo in je še posebej primerna za posebne priložnosti, ko želite biti opaženi. Pour Femme Dolce & Gabbana je namenjen ženskam, ki iščejo čutno in ženstveno dišavo, ki izžareva eleganco in prefinjenost.

Zgornje note: malina, mandarina, neroli
Srčne note: jasmin, cvet pomarančevca
Bazne note: heliotrop, sandalovina, vanilija, marshmallow
Vrsta dišave: cvetlične

Imena parfumov in slik so last določenih blagovnih znamk, katerih ne zastopamo, temveč jih uporabljamo zgolj za identifikacijo točenih parfumov!

The names of the perfumes and pictures are the property of certain brands, which we do not represent, but we use them only to identify the perfume we have!

Parfumi ALADDIN so ustvarjene iz originalnih francoskih esenc. Vsi naši izdelki so podvrženi dermatološkim testom in imajo vsa potrebna dovoljenja in certifikate, vključno z IFRA – kot mednarodnim garantom kakovosti. Naše dišave so okolju prijazne, niso sintetično obarvane. Kategorija koncentrata EDP – fine dišave. Kar pomeni, da ne gre za toaletno vodo, ampak izključno za parfum. Parfumi se vlijejo v naše visokokakovostne stekleničke, tako da se lahko izognete plačilu za dizajnersko steklenico in blagovno znamko. Sama kompozicija, tj. parfum je popolnoma originalen in zato je naša embalaža prednost, ne pa slabost – saj vam prihrani denar.

Customer reviews
 • 0
  0 ratings
 • 5 Stars
  0%
  4 Stars
  0%
  3 Stars
  0%
  2 Stars
  0%
  1 Star
  0%
Reviews

There are no reviews yet.

Write a customer review

Be the first to review “POUR FEMME DOLCE GABBANA”

Product Recently View

You have not recently viewed item.

TOP

X