G-DWXEB671W8 [Block] Delivery & Return - Aladdin perfumery house
[Block] Delivery & Return

Delivery

DOSTAVA

Izdelke, ki so v zalogi, odpošljemo v 1-3 delovnih dneh, v izjemnih primerih lahko traja dostava nekoliko dlje.

Dostavo naročenih izdelkov izvajata pogodbena partnerja Pošta Slovenije, kupec pa lahko naročene izdelke tudi osebno prevzame v skladišču v Frankolovo po predhodnem dogovoru.

V primeru, da želi kupec dostavo z drugim ponudnikom ali dodatnimi storitvami, lahko nastanejo dodatni stroški v skladu s cenikom izbranega ponudnika storitve.

če izdelka ni na zalogi ali imamo vprašanje glede vašega naročila, vas bomo kontaktirali preko e-pošte.

STROŠKI DOSTAVE

Za nakupe do 30 EUR znašajo stroški dostave z dnem 1.1.2023 (cenik Pošta Slovenija paket do 2kg) 5,00 EUR pošiljamo preko Pošta Slovenije , za nakupe nad 30,00 EUR pa je pakiranje in odpošiljanje naročenih izdelkov brezplačno. V primeru plačila po povzetju se zaračuna dodatni strošek v višini 1,50€.

PRIMER NE PREVZETIH PAKETOV IN PONOVNO NAROČANJE

V primeru, da stranka naroči in ne prevzeme ali zavrne paket z načinom plačila po povzetju. Se v primeru ponovnega ali drugega naročila paket odpošlje samo v primeru z nakazilom na TR, ki je odprt pri NLB D.D. ali pri plačilu z bančno kartico. Zaradi prvega ne prevzetega paketa možnost naslednjih naročil plačila po povzetju ni mogoča zaradi kazanje neresnosti stranke, ki povzroča dodatne stroške podjetju.

TOP

X