G-DWXEB671W8 Refund and Returns Policy - Aladdin perfumery house
Refund and Returns Policy

PRIMER NE PREVZETIH PAKETOV IN PONOVNO NAROČANJE

V primeru, da stranka naroči in ne prevzeme ali zavrne paket z načinom plačila po povzetju. Se v primeru ponovnega ali drugega naročila paket odpošlje samo v primeru z nakazilom na TR, ki je odprt pri NLB D.D. ali pri plačilu z bančno kartico. Zaradi prvega ne prevzetega paketa možnost naslednjih naročil plačila po povzetju ni mogoča zaradi kazanje neresnosti stranke, ki povzroča dodatne stroške podjetju.

PRAVICA DO ODSTOPA OD NAKUPA, VRAČILO BLAGA

Po veljavnem prečiščenem 43.č členu Zakona o varstvu potrošnikov lahko kupec po 14 dneh od vročitve odstopi od pogodbe. O tem nas lahko pisno obvesti ali blago vrne preko Pošte Slovenije (ali kateregakoli drugega ponudnika storitev). Strošek vračila blaga bremeni kupca. Od pisnega odstopa ima kupec 14 dni, da vrne blago. Ko prejmemo vrnjeno blago, bomo nemudoma oz. najkasneje v roku 14 dni vrnili kupnino (poštnino in strošek odkupnine ne vračamo je strošek potrošnika). Pri vračilu paketa se potrošnika bremeni vsaka poškodovana ali uničena embalaža parfuma 1 EUR/kos in stroškov pakiranja 1 EUR kar se odšteje od zneska v primeru vračila kupnine.  Vračilo ali preklic nakupa ne velja za potrošnike iz tujih držav kjer naročila ni mogoče preklicati v primeru že poslanega paketa. Prav tako za že poslano blago ne vračamo kupnine potrošnikom iz tujine.
Potrošnik v državi Sloveniji mora artikel vrniti prodajalcu nepoškodovan in v nespremenjeni količini. Potrošnik artiklov ne sme neovirano uporabljati do odstopa od pogodbe.

DOSTAVA

Izdelke, ki so v zalogi, odpošljemo v 1-3 delovnih dneh, v izjemnih primerih lahko traja dostava nekoliko dlje.

Dostavo naročenih izdelkov izvajata pogodbena partnerja Pošta Slovenije, kupec pa lahko naročene izdelke tudi osebno prevzame v skladišču v Frankolovo po predhodnem dogovoru.

V primeru, da želi kupec dostavo z drugim ponudnikom ali dodatnimi storitvami, lahko nastanejo dodatni stroški v skladu s cenikom izbranega ponudnika storitve.

če izdelka ni na zalogi ali imamo vprašanje glede vašega naročila, vas bomo kontaktirali preko e-pošte.

STROŠKI DOSTAVE

Za nakupe do 30 EUR znašajo stroški dostave z dnem 1.1.2023 (cenik Pošta Slovenija paket do 2kg) 5,00 EUR pošiljamo preko Pošta Slovenije , za nakupe nad 30,00 EUR pa je pakiranje in odpošiljanje naročenih izdelkov brezplačno. V primeru plačila po povzetju se zaračuna dodatni strošek v višini 1,50€.

TOP

X