G-DWXEB671W8 Splošni pogoji ALADDIN članstva - Aladdin perfumery house
Splošni pogoji ALADDIN članstva

Splošni pogoji ALADDIN članstva

Splošni pogoji poslovanja in članstva TočeniParfumi.eu

Pravice Članov TočeniParfumi.eu: Kot član naše spletne trgovine TočeniParfumi.eu imate ekskluzivne pravice do nakupa izdelkov ALADDIN s posebnimi popusti.
Popusti so določeni glede na aktualne cene v katalogu ALADDIN. Veljavnost popustov in cen je odvisna od datumov, ki jih določi ALADDIN, in so upoštevane ob oddaji vašega naročila.

Spremembe cen in pogojev s strani ALADDIN: ALADDIN si pridržuje pravico, da kadarkoli po svoji presoji spremeni višino popustov in cene izdelkov, kot tudi ceno poštnine.
Člani bodo o vseh spremembah obveščeni pravočasno. Vse cene vključujejo DDV, veljaven v času oddaje naročila. Če pride do spremembe stopnje DDV pred zaključkom pogodbe ali pred pošiljanjem blaga, bo stranka obveščena o morebitnih dodatnih plačilih.

Minimalni znesek naročila in izdaja računov: ALADDIN sprejema naročila, ki so v višini ali višje od minimalnega zneska 15,00 €. Vsak nakup je potrjen z računom, ki se izda in pošlje elektronsko ob odpremi naročila.
V primeru tehnične okvare je prodajalec dolžan prijaviti spletno prodajo pri davčnem organu v 48 urah.

Pravica do odpovedi naročila: Člani imajo pravico do enostranske odpovedi naročila brez navedbe razloga v roku 14 dni od prevzema izdelka. Za uveljavljanje pravice do odpovedi je potrebno obvestilo poslati na e-poštni naslov info@toceniparfumi.eu z vsemi relevantnimi podatki o naročilu.
Povračilo plačila se izvede po vračilu blaga, pri čemer krije stroške vračila stranka.

Stroški dostave in plačilni pogoji: Za vsako naročilo se zaračunajo stroški dostave. Načini plačila vključujejo plačilo po povzetju in po predračunu.
Roki dobave so odvisni od izbranega načina plačila. Naročila nad določenim zneskom so upravičena do dodatnih popustov.

Status člana: Člani TočeniParfumi.eu niso zaposleni ali na kakršen koli način pooblaščeni za zastopanje ali vezavo družbe ALADDIN.
Prepovedano je kakršno koli dejanje, ki bi lahko škodilo družbi ALADDIN ali tretjim osebam.

Namen nakupa: Člani kupujejo izdelke ALADDIN kot končni kupci za lastno porabo, za družino ali kot darila, brez namena preprodaje.
Za vsakršno poslovno dejavnost ali trgovino je potrebno upoštevati zakonske odredbe Republike Slovenije.

Prenos članstva: Članstvo ALADDIN je možno prenesti na ožjega družinskega člana v skladu z zakonom, če član ne more izpolnjevati pogojev članstva.

Pogoji za članstvo: Članstvo ALADDIN je omogočeno le polnoletnim osebam s prebivališčem v Republiki Sloveniji.

Zasebnost in obdelava podatkov: ALADDIN bo obveščal člane o politiki zasebnosti in obdelavi osebnih podatkov.

Spremembe pogojev članstva: ALADDIN si pridržuje pravico do spremembe teh pogojev. O vseh spremembah bodo člani obveščeni pravočasno.

Postopek sklepanja pogodbe: Za sklenitev pogodbe obiščite www.toceniparfumi.eu, kjer se registrirate in izberete izdelke.
Po registraciji in izbiri izdelkov, boste v košarici videli skupni znesek naročila, vključno s popusti in stroški.

Z registracijo kot član TočeniParfumi.eu potrjujem pravilnost svojih osebnih podatkov in sprejemam zgornje pogoje.

Vestibulum luctus sem sit amet ipsum pharetra ullamcorper. Curabitur sit amet leo quis ante mattis luctus a in ligula. Maecenas consequat feugiat con sequat. Morbi imperdiet metus eget tellus consectetun.

TOP

X