G-DWXEB671W8 TOBACCO VANILLE TOM FORD - Aladdin perfumery house
TOBACCO VANILLE TOM FORD

TOBACCO VANILLE TOM FORD

2,50 25,00 

Volumen
Choose an option

2,50 25,00 

— OR  —

— OR  —

Add to cart
Šifra: N814 P732 Kategorije: , ,

PREMIUM Parfum Tobacco Vanille je razkošna orientalsko-cvetna dišava za ženske in moške z orientalsko-začimbno noto. Glava je sestavljena iz tobačnih listov in pikantnih akordov. V srcu se tonka fižol kombinira s tobakom, vanilijo in kakavom. Osnovo dopolnjujejo suho sadje in gozdni toni.

Tobacco Vanille se odpre z intenzivno noto tobaka, ki se prepleta s sladko noto vanilije. V srednjih notah se razvijejo note začimb, kot so cimet, klinčki in kardamom, ki se prepletajo s sladkimi notami kakava in suhega sadja. Osnovne note vključujejo lesne tone, tonka fižol, tobak in vanilijo, ki ustvarjajo globino in toplino.

Tobacco Vanille je dišava, ki izžareva eleganco, moč in toplino. Primerna je za večerne priložnosti in hladnejše dni, saj je prefinjena, a hkrati nosi določeno mero moškosti. Gre za dišavo, ki je priljubljena med moškimi, vendar jo z veseljem nosijo tudi ženske.

Priporočeno : za posebne priložnosti
Dišavna skupina : orientalska, začinjena
Zgornja dišavna nota : list tobaka, aromatizirane začimbe
Srednja dišavna nota : zrna tonke, cvet tobaka, vanilija, kakav
Osnovna nota : suho sadje, lesne note

Imena parfumov in slik so last določenih blagovnih znamk, katerih ne zastopamo, temveč jih uporabljamo izključno kot referenco in identifikacijo točenih parfumov!

The names of the perfumes and pictures are the property of certain brands, which we do not represent, but we use them only to identify the perfume we have!

Parfumi Aladdin so ustvarjene iz originalnih francoskih esenc. Vsi naši izdelki so podvrženi dermatološkim testom in imajo vsa potrebna dovoljenja in certifikate, vključno z IFRA – kot mednarodnim garantom kakovosti. Naše dišave so okolju prijazne, niso sintetično obarvane. Kategorija koncentrata EDP – fine dišave. Kar pomeni, da ne gre za toaletno vodo, ampak izključno za parfum. Parfumi se vlijejo v naše visokokakovostne stekleničke, tako da se lahko izognete plačilu za dizajnersko steklenico in blagovno znamko. Sama kompozicija, tj. parfum je popolnoma originalen in zato je naša embalaža prednost, ne pa slabost – saj vam prihrani denar.

Customer reviews
 • 0
  0 ratings
 • 5 Stars
  0%
  4 Stars
  0%
  3 Stars
  0%
  2 Stars
  0%
  1 Star
  0%
Reviews

There are no reviews yet.

Write a customer review

Be the first to review “TOBACCO VANILLE TOM FORD”

Product Recently View

You have not recently viewed item.

TOP

X