G-DWXEB671W8 FUCKING FABULOUS TOM FORD - Aladdin perfumery house
FUCKING FABULOUS TOM FORD

FUCKING FABULOUS TOM FORD

2,50 25,00 

Volumen
Choose an option

2,50 25,00 

— OR  —

— OR  —

Add to cart
Šifra: N3010 749 Kategorije: , , ,

PREMIUM Parfum Tom Ford Fucking Fabulous, gre za uniseks dišavo, ki je bila ustvarjena za vse, ki si želijo dišave, ki izraža močno osebnost in samozavest.

Fucking Fabulous je sestavljen iz različnih not, ki se združujejo v prefinjen vonj, ki se zadrži na koži dolgo časa. Na začetku lahko zaznamo note mandarine in sladkega mandlja, ki se nato prepletajo s čutno noto jasmina. V osnovi dišave pa se nahajajo note usnja in vanilje, ki dišavi dajeta prefinjen vonj.

Fucking Fabulous je dišava, ki izraža samozavest, elegance in prefinjenost. Namenjena je vsem, ki si želijo dišave, ki izstopa in izraža njihovo edinstveno osebnost. Parfum je primeren za nošenje tako čez dan kot zvečer in je odlična izbira za posebne priložnosti.

Zgornje note: sivka, muškatni žajbelj
Srednje note: vanilija, perunika, usnje, grenki mandlji
Spodnje note: tonka fižol, jantar, beli les, kašmeran, usnje

Imena parfumov in slik so last določenih blagovnih znamk, katerih ne zastopamo, temveč jih uporabljamo zgolj za identifikacijo točenih parfumov!

The names of the perfumes and pictures are the property of certain brands, which we do not represent, but we use them only to identify the perfume we have!

Parfumi Aladdin so ustvarjene iz originalnih francoskih esenc. Vsi naši izdelki so podvrženi dermatološkim testom in imajo vsa potrebna dovoljenja in certifikate, vključno z IFRA – kot mednarodnim garantom kakovosti. Naše dišave so okolju prijazne, niso sintetično obarvane. Kategorija koncentrata EDP – fine dišave. Kar pomeni, da ne gre za toaletno vodo, ampak izključno za parfum. Parfumi se vlijejo v naše visokokakovostne stekleničke, tako da se lahko izognete plačilu za dizajnersko steklenico in blagovno znamko. Sama kompozicija, tj. parfum je popolnoma originalen in zato je naša embalaža prednost, ne pa slabost – saj vam prihrani denar.

Customer reviews
 • 0
  0 ratings
 • 5 Stars
  0%
  4 Stars
  0%
  3 Stars
  0%
  2 Stars
  0%
  1 Star
  0%
Reviews

There are no reviews yet.

Write a customer review

Be the first to review “FUCKING FABULOUS TOM FORD”

Product Recently View

You have not recently viewed item.

TOP

X