G-DWXEB671W8 COSTA AZZURRA TOM FORD - Aladdin perfumery house
COSTA AZZURRA TOM FORD
Sale

COSTA AZZURRA TOM FORD

2,50 25,00 

Volumen
Choose an option

2,50 25,00 

— OR  —

— OR  —

Add to cart

Uniseks PREMIUM parfum Costa Azzurra je popolna dišava za vse samostojne ženske in moške, ki živijo po lastnih pravilih.

Costa Azzurra Tom Ford je zapeljiv in osvežujoč parfum, ki vas bo popeljal na potovanje ob italijanski obali. Vonj je primeren tako za moške kot za ženske, saj vsebuje nevtralne sestavine, ki jih lahko nosijo vsi. Vonj je prefinjen in eleganten, a hkrati močan in drzen, kar ga naredi idealen za vse priložnosti.

Sestavine, ki so uporabljene pri izdelavi parfuma, so skrbno izbrane, da ustvarijo edinstveno in zapeljivo dišavo. Med glavnimi sestavinami so morske note, bor, kadilo, rožmarin, brin, citrusi in drva. Skupaj ustvarijo dišavo, ki spominja na svež morski zrak, vonj borovcev in čutno dišeča drva.

Parfum Costa Azzurra Tom Ford je primeren za vse, ki želijo vonjati sveže, prefinjeno in močno. Je odlična izbira za poletne dni in večere na plaži, a hkrati tudi za vsakodnevno uporabo.

 • lesna aromatična dišava
 • uniseks dišava – za moške in za ženske
 • za vsakodnevno uporabo, še posebej v toplem vremenu
Priporočena uporaba: kot nalašč za posebne priložnosti
Dišavna skupina: lesno aromatična
Zgornja nota: morske alge, driftwood, agar, ambreta, semena zelene, kardamom
Srednja nota: brin, mirta, sivka, limona, rumena mandarina, artemizija
Osnovna nota: mastika, olibanum, insen , vanilija, vetiver, hrast

Imena parfumov in slik so last določenih blagovnih znamk, katerih ne zastopamo, temveč jih uporabljamo zgolj za identifikacijo točenih parfumov!

The names of the perfumes and pictures are the property of certain brands, which we do not represent, but we use them only to identify the perfume we have!

Parfumi Aladdin so ustvarjene iz originalnih francoskih esenc. Vsi naši izdelki so podvrženi dermatološkim testom in imajo vsa potrebna dovoljenja in certifikate, vključno z IFRA – kot mednarodnim garantom kakovosti. Naše dišave so okolju prijazne, niso sintetično obarvane. Kategorija koncentrata EDP – fine dišave. Kar pomeni, da ne gre za toaletno vodo, ampak izključno za parfum. Parfumi se vlijejo v naše visokokakovostne stekleničke, tako da se lahko izognete plačilu za dizajnersko steklenico in blagovno znamko. Sama kompozicija, tj. parfum je popolnoma originalen in zato je naša embalaža prednost, ne pa slabost – saj vam prihrani denar.

Customer reviews
 • 0
  0 ratings
 • 5 Stars
  0%
  4 Stars
  0%
  3 Stars
  0%
  2 Stars
  0%
  1 Star
  0%
Reviews

There are no reviews yet.

Write a customer review

Be the first to review “COSTA AZZURRA TOM FORD”

Product Recently View

You have not recently viewed item.

TOP

X