G-DWXEB671W8 KIRKE TIZIANA TERENZI - Aladdin perfumery house
KIRKE TIZIANA TERENZI

KIRKE TIZIANA TERENZI

2,50 25,00 

Volumen
Choose an option

2,50 25,00 

— OR  —

— OR  —

Add to cart
Šifra: N3021 Kategorije: , ,

PREMIUM Parfum Tiziana Terenzi Kirke, zahvaljujoč kateremu se boste počutili preprosto božansko. Kako bi se tudi ne – saj je poimenovan po grški boginji Kirki. Sladek sadni vonj parfumskega ekstrakta vam bo dal moč kakor čarobni napoj antične boginje. Gre za uniseks dišavo; če bo torej začela skrivnostno izginjati, si jo gotovo izposoja vaša boljša polovica.

 • tropska, sadna dišava
 • za čutne ženske in drzne moške
 • močna in izrazita dišava za vroče dni

Pustite se očarati vabljivim tonom sladke maline, sočne hruške in breskve, ki se v uvodu dišave mešajo z osvežilnim granatnim jabolkom in kislim črnim ribezom. Na te sadne akorde se naveže igriva šmarnica, za katero v baznih notah dišave nastopijo note tople sandalovine, nežne vanilje in omamnega belega mošusa. Prav tako, kot bi se ravno sprehajali po plaži, obliti s soncem.

Dišavna skupina : sadna cipresa
Zgornje dišeče note : pasijonka, breskev, malina, list in popki ribeza, hruška, pesek
Srednja dišavna nota : šmarnica
Osnovna nota : heliotrop, sandalovina, vanilija, pačuli, mošus

Parfumi Aladdin so ustvarjene iz originalnih francoskih esenc. Vsi naši izdelki so podvrženi dermatološkim testom in imajo vsa potrebna dovoljenja in certifikate, vključno z IFRA – kot mednarodnim garantom kakovosti. Naše dišave so okolju prijazne, niso sintetično obarvane. Kategorija koncentrata EDP – fine dišave. Kar pomeni, da ne gre za toaletno vodo, ampak izključno za parfum. Parfumi se vlijejo v naše visokokakovostne stekleničke, tako da se lahko izognete plačilu za dizajnersko steklenico in blagovno znamko. Sama kompozicija, tj. parfum je popolnoma originalen in zato je naša embalaža prednost, ne pa slabost – saj vam prihrani denar.

Customer reviews
 • 0
  0 ratings
 • 5 Stars
  0%
  4 Stars
  0%
  3 Stars
  0%
  2 Stars
  0%
  1 Star
  0%
Reviews

There are no reviews yet.

Write a customer review

Be the first to review “KIRKE TIZIANA TERENZI”

Product Recently View

You have not recently viewed item.

TOP

X