G-DWXEB671W8 SOSPIRO ERBA PURA - Aladdin perfumery house
SOSPIRO ERBA PURA

SOSPIRO ERBA PURA

2,50 25,00 

Volumen
Choose an option

2,50 25,00 

— OR  —

— OR  —

Add to cart

Parfum Erba Pura Sospiro je sadno-cvetlična dišava, ki je bila izdana leta 2013. Dišava je bila ustvarjena z namenom, da očara in navduši s svojo svežino in nežnostjo.

Dišava se odpre s svežimi notami citrusov, kot so bergamotka, limona in grenivka, ki se prepletajo s sladkimi toni breskve in marelice. Srčne note vključujejo cvetlične note, kot so jasmin, vrtnica in ylang-ylang, ki dišavi dajejo globino in občutek ženstvenosti. Osnovne note vključujejo tople lesne tone, kot so sandalovina, cedra in mošus, ki dišavi dajejo trajnost in globino.

Erba Pura je nežna in sveža dišava, ki spominja na poletno sadje in cvetje. Primerna je za vsakodnevno uporabo in posebne priložnosti, saj dišava v sebi nosi nekaj igrivosti in ženskosti, ki jo naredi univerzalno privlačno.

 • orientalska dišava

Zgornje note: pomaranča, bergamotka, limona
Srčne note: sadne note
Bazne note: beli mošus, vanilija, jantar
Vrsta dišave: orientalske

98% ENAKE SESTAVINE, 25% PARFUMSKE ESENCE

Imena parfumov in slik so last določenih blagovnih znamk, katerih ne zastopamo, temveč jih uporabljamo izključno kot referenco in identifikacijo točenih parfumov!

The names of the perfumes and pictures are the property of certain brands, which we do not represent, but we use them only to identify the perfume we have!

Parfumi Aladdin so ustvarjene iz originalnih francoskih esenc. Vsi naši izdelki so podvrženi dermatološkim testom in imajo vsa potrebna dovoljenja in certifikate, vključno z IFRA – kot mednarodnim garantom kakovosti. Naše dišave so okolju prijazne, niso sintetično obarvane. Kategorija koncentrata EDP – fine dišave. Kar pomeni, da ne gre za toaletno vodo, ampak izključno za parfum. Parfumi se vlijejo v naše visokokakovostne stekleničke, tako da se lahko izognete plačilu za dizajnersko steklenico in blagovno znamko. Sama kompozicija, tj. parfum je popolnoma originalen (imitacija) in zato je naša embalaža prednost, ne pa slabost – saj vam prihrani denar.

Customer reviews
 • 0
  0 ratings
 • 5 Stars
  0%
  4 Stars
  0%
  3 Stars
  0%
  2 Stars
  0%
  1 Star
  0%
Reviews

There are no reviews yet.

Write a customer review

Be the first to review “SOSPIRO ERBA PURA”

Product Recently View

You have not recently viewed item.

TOP

X