G-DWXEB671W8 RUSH GUCCI - Aladdin perfumery house
RUSH GUCCI

RUSH GUCCI

2,50 25,00 

Volumen
Choose an option

2,50 25,00 

— OR  —

— OR  —

Add to cart
Šifra: 541 N128 Kategorija:

PREMIUM Parfum Rush Gucci je cvetlično-lesna dišava za ženske. Gre za dišavo, ki je očarljiva, elegantna in hkrati zapeljiva.

Vonj se odpre z osvežilnimi notami gardenije, freesije in bergamotke, ki dišavi dodajo sadno in cvetlično noto. V sredini se nahajajo note narcis, jasmina in turške vrtnice, ki ji dajejo bogato cvetlično noto. V osnovi se nahajajo note pačulija, vrbovega lubja, vetiverja in vanilije, ki dodajo vonju globino in toplino.

Dišava Rush Gucci je primerna za ženske, ki iščejo dišavo, ki izžareva eleganco, zapeljivost in skrivnostnost. Vonj je primeren za večerne priložnosti, kot so zabave, posebne priložnosti in druge svečane dogodke. Je odlična izbira za vse, ki iščejo dišavo, ki bo poudarila njihovo zapeljivost in eleganco.

 • skrivnostna cvetna cipresna dišava
 • za samozavestno moderno žensko

Zgornje note dišave sestavljajo sočna breskev skupaj s cvetnimi lističi afriške frezije in kalifornijske gardenije. Kmalu pridejo v ospredje srčne note, ki so koktajl damaščanske vrtnice, opojnega jasmina in semen toplega koriandra. Skupna sestava temelji na baznih notah iz eksotičnega vetiverja in pačulija, ki skupaj s sladko vaniljo naredijo dišavo zapeljivo in nenadomestljivo.

Priporočeno : vsakodnevna uporaba.
Dišeča skupina : cipresa, sadje.
Zgornja dišeča nota : cvetni listi frezije iz Južne Afrike, breskev, kalifornijska gardenija.
Srednje dišeče note : koriander, vrtnica, jasmin.
Osnovne note : naravna vanilija, pačuli, vetiver.

Imena parfumov in slik so last določenih blagovnih znamk, katerih ne zastopamo, temveč jih uporabljamo zgolj za identifikacijo točenih parfumov!

The names of the perfumes and pictures are the property of certain brands, which we do not represent, but we use them only to identify the perfume we have!

Parfumi Aladdin so ustvarjene iz originalnih francoskih esenc. Vsi naši izdelki so podvrženi dermatološkim testom in imajo vsa potrebna dovoljenja in certifikate, vključno z IFRA – kot mednarodnim garantom kakovosti. Naše dišave so okolju prijazne, niso sintetično obarvane. Kategorija koncentrata EDP – fine dišave. Kar pomeni, da ne gre za toaletno vodo, ampak izključno za parfum. Parfumi se vlijejo v naše visokokakovostne stekleničke, tako da se lahko izognete plačilu za dizajnersko steklenico in blagovno znamko. Sama kompozicija, tj. parfum je popolnoma originalen in zato je naša embalaža prednost, ne pa slabost – saj vam prihrani denar.

Customer reviews
 • 0
  0 ratings
 • 5 Stars
  0%
  4 Stars
  0%
  3 Stars
  0%
  2 Stars
  0%
  1 Star
  0%
Reviews

There are no reviews yet.

Write a customer review

Be the first to review “RUSH GUCCI”

Product Recently View

You have not recently viewed item.

TOP

X