G-DWXEB671W8 JUST CAVALLI ROBERTO CAVALLI - Aladdin perfumery house
JUST CAVALLI ROBERTO CAVALLI

JUST CAVALLI ROBERTO CAVALLI

2,50 25,00 

Volumen
Choose an option

2,50 25,00 

— OR  —

— OR  —

Add to cart
Šifra: 531 Kategoriji: ,

Roberto Cavalli for Women je intenzivna ženska dišava, ki je polna čutnosti. Odpira se s sladkim roza poprom. Postopoma prehaja v lepi cvetlični ton, ki ga ustvarja pomarančni cvet. Čutnost parfumu Roberto Cavalli for Women dodaja kombinacija vanilije, tonka fižola in benzoina.

Zavite se v intenzivno dišavo, ki poudarja vašo ženskost parfum je primeren za vse ženske, ki želijo biti popolnoma čutne.

Parfum Roberto Cavalli for Women se zgleduje po čutni ženski. Očarajte svojo okolico s privlačno žensko dišavo, ki ustvarja občutek želje in privlačnosti. Obkrožite se z neskončno lepoto, ki navzven deluje elegantno in naravno.

Zgornje note: poper
Srčne note: cvet pomarančevca
Bazne note: vanilija, benzoin, fižol tonka
Vrsta dišave: orientalske, cvetlične

Imena parfumov in slik so last določenih blagovnih znamk, katerih ne zastopamo, temveč jih uporabljamo zgolj za identifikacijo točenih parfumov!

The names of the perfumes and pictures are the property of certain brands, which we do not represent, but we use them only to identify the perfume we have!

Parfumi Aladdin so ustvarjene iz originalnih francoskih esenc. Vsi naši izdelki so podvrženi dermatološkim testom in imajo vsa potrebna dovoljenja in certifikate, vključno z IFRA – kot mednarodnim garantom kakovosti. Naše dišave so okolju prijazne, niso sintetično obarvane. Kategorija koncentrata EDP – fine dišave. Kar pomeni, da ne gre za toaletno vodo, ampak izključno za parfum. Parfumi se vlijejo v naše visokokakovostne stekleničke, tako da se lahko izognete plačilu za dizajnersko steklenico in blagovno znamko. Sama kompozicija, tj. parfum je popolnoma originalen in zato je naša embalaža prednost, ne pa slabost – saj vam prihrani denar.

Customer reviews
 • 0
  0 ratings
 • 5 Stars
  0%
  4 Stars
  0%
  3 Stars
  0%
  2 Stars
  0%
  1 Star
  0%
Reviews

There are no reviews yet.

Write a customer review

Be the first to review “JUST CAVALLI ROBERTO CAVALLI”

Product Recently View

You have not recently viewed item.

TOP

X