G-DWXEB671W8 POISON GIR DIOR - Aladdin perfumery house
POISON GIR DIOR

POISON GIR DIOR

2,50 25,00 

Volumen
Choose an option

2,50 25,00 

— OR  —

— OR  —

Add to cart
Šifra: 898 N208 Kategoriji: ,

PREMIUM Parfum Poison Girl preprosto nikoli ne veš, kaj lahko pričakuješ. Izjemne sestavine, ki so skrite v bučki, vas bodo osvojile s svojo prefinjenostjo. Sicilijanska pomaranča z vonjem vrtnice iz Damaska vas bo popolnoma očarala. Mandeljni akordi in opojni vonj vanilije pa ustavarijo slasten zaključek.

Priporočeno : za posebne priložnosti.
Skupina dišav : orientalski, gurmanski.
Zgornja dišeča nota : pekoča pomaranča, limona.
Srednja dišavna nota : damaščanska vrtnica, vrtnica Grasse, pomarančni cvet.
Osnovne note : zrna tonke, sandalovina, vanilija, mandelj, tolu balzam, kašmir.

Imena parfumov in slik so last določenih blagovnih znamk, katerih ne zastopamo, temveč jih uporabljamo zgolj za identifikacijo točenih parfumov!

The names of the perfumes and pictures are the property of certain brands, which we do not represent, but we use them only to identify the perfume we have!

Parfumi Aladdin so ustvarjene iz originalnih francoskih esenc. Vsi naši izdelki so podvrženi dermatološkim testom in imajo vsa potrebna dovoljenja in certifikate, vključno z IFRA – kot mednarodnim garantom kakovosti. Naše dišave so okolju prijazne, niso sintetično obarvane. Kategorija koncentrata EDP – fine dišave. Kar pomeni, da ne gre za toaletno vodo, ampak izključno za parfum. Parfumi se vlijejo v naše visokokakovostne stekleničke, tako da se lahko izognete plačilu za dizajnersko steklenico in blagovno znamko. Sama kompozicija, tj. parfum je popolnoma originalen in zato je naša embalaža prednost, ne pa slabost – saj vam prihrani denar.

Customer reviews
 • 0
  0 ratings
 • 5 Stars
  0%
  4 Stars
  0%
  3 Stars
  0%
  2 Stars
  0%
  1 Star
  0%
Reviews

There are no reviews yet.

Write a customer review

Be the first to review “POISON GIR DIOR”

Product Recently View

You have not recently viewed item.

TOP

X