G-DWXEB671W8 LIBRE YVES SAINT LAURENT - Aladdin perfumery house
LIBRE YVES SAINT LAURENT

LIBRE YVES SAINT LAURENT

2,50 25,00 

Volumen
Choose an option

2,50 25,00 

— OR  —

— OR  —

Add to cart
Šifra: N2009 - 930 Kategoriji: ,

PREMIUM Parfum Libre od YSL je cvetno orientalski parfum, namenjen sodobni in pogumni ženski. Glavne sestavine vključujejo pomarančo, mandarino, lavando, jasmin, vanilijo in ambroksan. To ustvarja edinstveno in zapeljivo dišavo, ki je hkrati sveža in topla. Namenjen je ženskam, ki se ne bojijo izstopati in se izražati na svoj način.

 • cvetlična dišava s sivkinimi akordi
 • za močno in samozavestno žensko
 • idealna za posebne priložnosti

Sestavo v zgornjih notah odpirajo dišeče esence pomarančevca v izvedbi petitgrain skupaj z akordi sivke, ki jo spremljata mandarinovo olje in črni ribez. Sivkini toni se čez čas razvijejo tudi v srčnih notah, kjer se srečajo z jasminom. V baznih notah se združijo topla vanilja z mošusom, ambro in cedrovino, kar zagotavlja veličino te dišave.

Zgornje note: petitgrain, črni ribez, olje francoske sivke, olje mandarine
Srčne note: arabski jasmin, pomarančni cvet, indijski jasmin, sivka
Bazne note: madagaskarska vanilija, cedra, mošus, ambra
Vrsta dišave: sadne, cvetlične

Parfumi Aladdin so ustvarjene iz originalnih francoskih esenc. Vsi naši izdelki so podvrženi dermatološkim testom in imajo vsa potrebna dovoljenja in certifikate, vključno z IFRA – kot mednarodnim garantom kakovosti. Naše dišave so okolju prijazne, niso sintetično obarvane. Kategorija koncentrata EDP – fine dišave. Kar pomeni, da ne gre za toaletno vodo, ampak izključno za parfum. Parfumi se vlijejo v naše visokokakovostne stekleničke, tako da se lahko izognete plačilu za dizajnersko steklenico in blagovno znamko. Sama kompozicija, tj. parfum je popolnoma originalen in zato je naša embalaža prednost, ne pa slabost – saj vam prihrani denar.

Imena parfumov in slik so last določenih blagovnih znamk, katerih ne zastopamo, temveč jih uporabljamo zgolj za identifikacijo točenih parfumov!

The names of the perfumes and pictures are the property of certain brands, which we do not represent, but we use them only to identify the perfume we have!

Customer reviews
 • 0
  0 ratings
 • 5 Stars
  0%
  4 Stars
  0%
  3 Stars
  0%
  2 Stars
  0%
  1 Star
  0%
Reviews

There are no reviews yet.

Write a customer review

Be the first to review “LIBRE YVES SAINT LAURENT”

Product Recently View

You have not recently viewed item.

TOP

X