G-DWXEB671W8 CHERRY IN THE AIR ESCADA - Aladdin perfumery house
CHERRY IN THE AIR ESCADA

CHERRY IN THE AIR ESCADA

2,50 25,00 

Volumen
Choose an option

2,50 25,00 

Na zalogi (se lahko naroči)

— OR  —

— OR  —

Add to cart
Šifra: 599 Kategoriji: ,

Escada nadaljuje svojo tradicijo cvetno-sadnih dišav z omamnim vonjem višnje, ki bo zbudila domišljijo prav vsakogar. Cherry in the Air je ustvarjena za igriv duh sodobnega časa. Idealna je za ženske, ki šarmirajo s svojo živo energijo in iskrivostjo.

Dišavo odpirajo zgornje note višnje, maline in mandarine. V srcu se bohotijo akordi sleza, gardenije, orhideje in vanilije. V osnovi dišavo ovijajo čutna sandalovina, hrast, mošus in bel semiš.

Zgornje note: Mandarinasto-pomarančna aroma, malina, višnja, Daim
Srednje note: vanilija, gardenija, orhideja, marshmallow
Spodnje note: pižem, sandalovina, žametni beli semiš, hrast

Imena parfumov in slik so last določenih blagovnih znamk, katerih ne zastopamo, temveč jih uporabljamo zgolj za identifikacijo točenih parfumov!

The names of the perfumes and pictures are the property of certain brands, which we do not represent, but we use them only to identify the perfume we have!

Parfumi Aladdin so ustvarjene iz originalnih francoskih esenc. Vsi naši izdelki so podvrženi dermatološkim testom in imajo vsa potrebna dovoljenja in certifikate, vključno z IFRA – kot mednarodnim garantom kakovosti. Naše dišave so okolju prijazne, niso sintetično obarvane. Kategorija koncentrata EDP – fine dišave. Kar pomeni, da ne gre za toaletno vodo, ampak izključno za parfum. Parfumi se vlijejo v naše visokokakovostne stekleničke, tako da se lahko izognete plačilu za dizajnersko steklenico in blagovno znamko. Sama kompozicija, tj. parfum je popolnoma originalen in zato je naša embalaža prednost, ne pa slabost – saj vam prihrani denar.

Customer reviews
 • 0
  0 ratings
 • 5 Stars
  0%
  4 Stars
  0%
  3 Stars
  0%
  2 Stars
  0%
  1 Star
  0%
Reviews

There are no reviews yet.

Write a customer review

Be the first to review “CHERRY IN THE AIR ESCADA”

Product Recently View

You have not recently viewed item.

TOP

X