G-DWXEB671W8 DAHLIA NOIR GIVENCHY - Aladdin perfumery house
DAHLIA NOIR GIVENCHY

DAHLIA NOIR GIVENCHY

2,50 25,00 

Volumen
Choose an option

2,50 25,00 

— OR  —

— OR  —

Add to cart
Šifra: 567 Kategoriji: ,

Dahlia Noir Givenchy je cvetlično-lesna dišava za ženske. Gre za dišavo, ki izžareva eleganco, skrivnostnost in čutnost.

Vonj se odpre z notami mandarine, bergamotke in roza popra, ki dišavi dodajo sadni in začinjen ton. V sredini se nahajajo note vrtnice, perunika in mošusa, ki ji dajejo cvetlično in pudrasto noto. V osnovi se nahajajo note pačulije, sandalovine in vanilije, ki dodajo vonj globino in toplino.

Dišava Dahlia Noir Givenchy je primerna za ženske, ki iščejo dišavo, ki izžareva prefinjenost in eleganco, hkrati pa jim daje skrivnostnost in čutnost. Vonj je primeren za večerne priložnosti, kot tako posebne priložnosti, zabave ali večerje v dvoje. Je odlična izbira za vse, ki iščejo dišavo, ki bo poudarila njihovo sofisticiranost in prefinjenost.

Imena parfumov in slik so last določenih blagovnih znamk, katerih ne zastopamo, temveč jih uporabljamo zgolj za identifikacijo točenih parfumov!

The names of the perfumes and pictures are the property of certain brands, which we do not represent, but we use them only to identify the perfume we have!

Parfumi Aladdin so ustvarjene iz originalnih francoskih esenc. Vsi naši izdelki so podvrženi dermatološkim testom in imajo vsa potrebna dovoljenja in certifikate, vključno z IFRA – kot mednarodnim garantom kakovosti. Naše dišave so okolju prijazne, niso sintetično obarvane. Kategorija koncentrata EDP – fine dišave. Kar pomeni, da ne gre za toaletno vodo, ampak izključno za parfum. Parfumi se vlijejo v naše visokokakovostne stekleničke, tako da se lahko izognete plačilu za dizajnersko steklenico in blagovno znamko. Sama kompozicija, tj. parfum je popolnoma originalen in zato je naša embalaža prednost, ne pa slabost – saj vam prihrani denar.

Customer reviews
 • 0
  0 ratings
 • 5 Stars
  0%
  4 Stars
  0%
  3 Stars
  0%
  2 Stars
  0%
  1 Star
  0%
Reviews

There are no reviews yet.

Write a customer review

Be the first to review “DAHLIA NOIR GIVENCHY”

Product Recently View

You have not recently viewed item.

TOP

X