G-DWXEB671W8 CHLOE CHLOE - Aladdin perfumery house
CHLOE CHLOE

CHLOE CHLOE

2,50 25,00 

Volumen
Choose an option

2,50 25,00 

— OR  —

— OR  —

Add to cart
Šifra: 576 Kategorija:

Ženska PREMIUM parfum Chloe Chloe je polna neukročenosti, igrivosti in čutnosti. Izraža občutek za slog popolne ženske, ki obožuje modo, eleganco in ustvarjalnost.

 • cvetlično-pudrasta dišava
 • za romantično žensko
 • primerna za dnevno nošenje in posebne priložnosti

Zračno zgornjo noto parfumske vode tvori kombinacija sladkastega ličija, opojne potonike in aromatične frezije. Čez nekaj trenutkov pride v ospredje čisto cvetlično srce, v katerem se združujejo čutni toni vrtnice, šmarnice in magnolije. V bistvu dišavne sestave se pretakata akord ambre in elegantna cedrovina.

Zgornje note: frezija, liči, potonika
Srčne note: magnolija, šmarnica, vrtnica
Bazne note: jantar, virginska cedra
Vrsta dišave: cvetlične, orientalske

Imena parfumov in slik so last določenih blagovnih znamk, katerih ne zastopamo, temveč jih uporabljamo zgolj za identifikacijo točenih parfumov!

The names of the perfumes and pictures are the property of certain brands, which we do not represent, but we use them only to identify the perfume we have!

Parfumi Aladdin so ustvarjene iz originalnih francoskih esenc. Vsi naši izdelki so podvrženi dermatološkim testom in imajo vsa potrebna dovoljenja in certifikate, vključno z IFRA – kot mednarodnim garantom kakovosti. Naše dišave so okolju prijazne, niso sintetično obarvane. Kategorija koncentrata EDP – fine dišave. Kar pomeni, da ne gre za toaletno vodo, ampak izključno za parfum. Parfumi se vlijejo v naše visokokakovostne stekleničke, tako da se lahko izognete plačilu za dizajnersko steklenico in blagovno znamko. Sama kompozicija, tj. parfum je popolnoma originalen in zato je naša embalaža prednost, ne pa slabost – saj vam prihrani denar.

Customer reviews
 • 0
  0 ratings
 • 5 Stars
  0%
  4 Stars
  0%
  3 Stars
  0%
  2 Stars
  0%
  1 Star
  0%
Reviews

There are no reviews yet.

Write a customer review

Be the first to review “CHLOE CHLOE”

Product Recently View

You have not recently viewed item.

TOP

X