G-DWXEB671W8 GOOD GIRL CAROLINA HERRERA - Aladdin perfumery house
GOOD GIRL CAROLINA HERRERA

GOOD GIRL CAROLINA HERRERA

2,50 25,00 

Volumen
Choose an option

2,50 25,00 

— OR  —

— OR  —

Add to cart
Šifra: N197 Kategoriji: ,

PREMIUM Parfum Good Girl bo vedno poudarila vašo žensko stran. Tisto, ki jo želite poudariti. Tisto, ki vam v danem trenutku ustreza. Good Girl zrcali žensko dvojnost. Njen pogum in zapeljivost. Elegantnost in skrivnostnost. Moderno samozavestno žensko, izraženo s svojimi nasprotji.

 • orientalska cvetlična dišava za vsak dan
 • izraža dvojnost ženskega značaja

Priporočeno : za posebne priložnosti.
Dišavna skupina : orientalska, cvetlična.
Zgornja dišeča nota : mandelj, kava.
Srednja dišavna nota : jasmin Sambac, tuberoza.
Osnovne note : zrna tonke, kakav.

Že z uvodnimi toni bo v vas začela rasti nova odvisnost zahvaljujoč mandljem, ki v dišavno sestavo vstopajo kot prvi. S samozavestnim in pogumnim korakom nato v ospredje prihajajo akordi dragocene tuberoze, ki dišavi dajejo globino in zapeljivost. V popolno čutno doživetje vas bodo privedla topla semena tonkovca in esenca kakava.

Imena parfumov in slik so last določenih blagovnih znamk, katerih ne zastopamo, temveč jih uporabljamo zgolj za identifikacijo točenih parfumov!

The names of the perfumes and pictures are the property of certain brands, which we do not represent, but we use them only to identify the perfume we have!

Parfumi Aladdin so ustvarjene iz originalnih francoskih esenc. Vsi naši izdelki so podvrženi dermatološkim testom in imajo vsa potrebna dovoljenja in certifikate, vključno z IFRA – kot mednarodnim garantom kakovosti. Naše dišave so okolju prijazne, niso sintetično obarvane. Kategorija koncentrata EDP – fine dišave. Kar pomeni, da ne gre za toaletno vodo, ampak izključno za parfum. Parfumi se vlijejo v naše visokokakovostne stekleničke, tako da se lahko izognete plačilu za dizajnersko steklenico in blagovno znamko. Sama kompozicija, tj. parfum je popolnoma originalen in zato je naša embalaža prednost, ne pa slabost – saj vam prihrani denar.

 

Customer reviews
 • 0
  0 ratings
 • 5 Stars
  0%
  4 Stars
  0%
  3 Stars
  0%
  2 Stars
  0%
  1 Star
  0%
Reviews

There are no reviews yet.

Write a customer review

Be the first to review “GOOD GIRL CAROLINA HERRERA”

Product Recently View

You have not recently viewed item.

TOP

X