G-DWXEB671W8 JASMIN NOIR BVLGARI - Aladdin perfumery house
JASMIN NOIR BVLGARI

JASMIN NOIR BVLGARI

2,50 25,00 

Volumen
Choose an option

2,50 25,00 

— OR  —

— OR  —

Add to cart
Šifra: N198 Kategorija:

Dragocen beli jasmin se tukaj predstavi v svoji temni podobi kot skrivnostna in enigmatična cvetlica.

Jasmin Noir zapelje s svojim svežim, živahnim vonjem, cvet fantazije. Dišava se odpre z aromami zelišč, pomešanimi z delikatnimi vonjavami lotusa. V središču parfuma diskretno zadiši arabski jasmin, ki se nato prelije v sveže vonjave s pridihom mošusa.

zgornji noti dišave se nahajajo lotus, gardenija in zelišča. V srednji noti sta afriška oranžna cvetica in arabski jasmin, v osnovni noti pa zadišijo mandlji, tonka fižol, likorika les in beli mošus.

Jasmin Noir je topla, sladka in izrazita, a kljub temu nevsiljiva in nemoteča dišava . Jasmin Noir bo postala zapeljiv vonj prave ženske, ki je elegantna in čutna hkrati.

Priporočeno : za vse priložnosti.
Dišavna skupina : orientalsko cvetlično.
Zgornja dišeča nota : gardenija.
Srednje dišavne note : mandelj, jasmin.
Osnovna nota : tonka fižol, sladki koren.

Imena parfumov in slik so last določenih blagovnih znamk, katerih ne zastopamo, temveč jih uporabljamo zgolj za identifikacijo točenih parfumov!

The names of the perfumes and pictures are the property of certain brands, which we do not represent, but we use them only to identify the perfume we have!

Dišave ALADDIN so ustvarjene iz originalnih francoskih esenc. Vsi naši izdelki so podvrženi dermatološkim testom in imajo vsa potrebna dovoljenja in certifikate, vključno z IFRA – kot mednarodnim garantom kakovosti. Naše dišave so okolju prijazne, niso sintetično obarvane. Kategorija koncentrata EDP – fine dišave. Kar pomeni, da ne gre za toaletno vodo, ampak izključno za parfum. Parfumi se vlijejo v naše visokokakovostne stekleničke, tako da se lahko izognete plačilu za dizajnersko steklenico in blagovno znamko. Sama kompozicija, tj. parfum je popolnoma originalen in zato je naša embalaža prednost, ne pa slabost – saj vam prihrani denar.

Customer reviews
 • 0
  0 ratings
 • 5 Stars
  0%
  4 Stars
  0%
  3 Stars
  0%
  2 Stars
  0%
  1 Star
  0%
Reviews

There are no reviews yet.

Write a customer review

Be the first to review “JASMIN NOIR BVLGARI”

Product Recently View

You have not recently viewed item.

TOP

X