G-DWXEB671W8 BLV NOTTE POUR FEMME BVLGARI - Aladdin perfumery house
BLV NOTTE POUR FEMME BVLGARI

BLV NOTTE POUR FEMME BVLGARI

2,50 25,00 

Volumen
Choose an option

2,50 25,00 

— OR  —

— OR  —

Add to cart
Šifra: N126 Kategorija:

PREMIUM Parfum BVL NOTTE je sveža cvetlična dišava za ženske. Si želite nekaj posebnega? Želite original s katerim postanete edinstvena? Kupite parfum NOTTE in postanite zapeljiva kraljica. Edinstvena sestava v sebi združuje svežino in čutnost.

Sestava vsebuje eksotično galango in opojno vodko. Ovijte svoje telo in duha v zapeljivo tančico najlepših cvetov irisa. temna čokolada v vas prebudi čutno in elegantno damo. Koktalj ženstvenosti iz vas naredi čutno lepotico.

Parfume bodo cenili ljubitelji elegance in zapeljevanja. Vstopite v svet čutnosti in doživite občutek omamljenosti iz ženske lepote. Parfum NOTTE vas nikoli ne razočara. S parfumom se boste počutili vedno samozavestni.

Priporočena uporaba: za vse priložnosti
Dišavna skupina: orientalsko cvetlični
Zgornja nota: svež galangal, mandarina in bergamotka
Srednja nota: vodka, akacija, praškasti iris in cvet tobaka
Osnovne note: temna čokolada, ingver in jantar

Imena parfumov in slik so last določenih blagovnih znamk, katerih ne zastopamo, temveč jih uporabljamo zgolj za identifikacijo točenih parfumov!

The names of the perfumes and pictures are the property of certain brands, which we do not represent, but we use them only to identify the perfume we have!

Parfumi Aladdin so ustvarjene iz originalnih francoskih esenc. Vsi naši izdelki so podvrženi dermatološkim testom in imajo vsa potrebna dovoljenja in certifikate, vključno z IFRA – kot mednarodnim garantom kakovosti. Naše dišave so okolju prijazne, niso sintetično obarvane. Kategorija koncentrata EDP – fine dišave. Kar pomeni, da ne gre za toaletno vodo, ampak izključno za parfum. Parfumi se vlijejo v naše visokokakovostne stekleničke, tako da se lahko izognete plačilu za dizajnersko steklenico in blagovno znamko. Sama kompozicija, tj. parfum je popolnoma originalen in zato je naša embalaža prednost, ne pa slabost – saj vam prihrani denar.

Customer reviews
 • 0
  0 ratings
 • 5 Stars
  0%
  4 Stars
  0%
  3 Stars
  0%
  2 Stars
  0%
  1 Star
  0%
Reviews

There are no reviews yet.

Write a customer review

Be the first to review “BLV NOTTE POUR FEMME BVLGARI”

Product Recently View

You have not recently viewed item.

TOP

X