G-DWXEB671W8 BACCARAT ROUGE 540 MAISON FRANCIS KURKDJIAN - Aladdin perfumery house
BACCARAT ROUGE 540 MAISON FRANCIS KURKDJIAN

BACCARAT ROUGE 540 MAISON FRANCIS KURKDJIAN

2,50 25,00 

Volumen
Choose an option

2,50 25,00 

— OR  —

— OR  —

Add to cart
Šifra: N3015 Kategorije: , , ,

PREMIUM Parfum Baccarat Rouge 540 Maison Francis Kurkdjian je orientalsko-cvetlična uniseks dišava, se odpira s sladkimi in citrusnimi notami mandarine, ki se prepletajo z močno aromo jasmina in šafrana. V srednjih notah se razvijajo lesne note cedre, ki se mešajo s toplimi notami ambroksana. Osnovne note pa vključujejo sladke note vanilije in mošusa.

Baccarat Rouge 540 je dišava, ki je zelo prepoznavna in je postala prava kultna dišava. Ustvarja čutno in zapeljivo vzdušje, ki je primerno za posebne priložnosti in večerne izhode. Dišava izžareva elegance, prefinjenost in močno osebnost, ki je hkrati skrivnostna in zapeljiva.

Baccarat Rouge 540 parfum okrepi sijaj treh avr, ki jih najdemo v parfumo. Glavne note jasmina Grandiflorum iz Egipta nežno poudarjajo mojster glas. Pridih ognja je okrepljen z mletimi epikurejskimi deli grenkega mandlja iz Maroka. Nazadnje je mineralna nota, zgrajena okoli ambre, ukročena z mošusnim in lesnim akordom.

Baccarat Rouge 540 povečuje moč in moč treh akordov, ki sestavljajo parfum.
Zgornja nota: grenak mandelj, žafran
Srednja nota: egipčanski jasmin, cedra
Osnovna nota: mošus, lesne note, ambra

Imena parfumov in slik so last določenih blagovnih znamk, katerih ne zastopamo, temveč jih uporabljamo izključno kot referenco in identifikacijo točenih parfumov!

The names of the perfumes and pictures are the property of certain brands, which we do not represent, but we use them only to identify the perfume we have!

Parfumi Aladdin so ustvarjene iz originalnih francoskih esenc. Vsi naši izdelki so podvrženi dermatološkim testom in imajo vsa potrebna dovoljenja in certifikate, vključno z IFRA – kot mednarodnim garantom kakovosti. Naše dišave so okolju prijazne, niso sintetično obarvane. Kategorija koncentrata EDP – fine dišave. Kar pomeni, da ne gre za toaletno vodo, ampak izključno za parfum. Parfumi se vlijejo v naše visokokakovostne stekleničke, tako da se lahko izognete plačilu za dizajnersko steklenico in blagovno znamko. Sama kompozicija, tj. parfum je popolnoma originalen in zato je naša embalaža prednost, ne pa slabost – saj vam prihrani denar.

Customer reviews
 • 0
  0 ratings
 • 5 Stars
  0%
  4 Stars
  0%
  3 Stars
  0%
  2 Stars
  0%
  1 Star
  0%
Reviews

There are no reviews yet.

Write a customer review

Be the first to review “BACCARAT ROUGE 540 MAISON FRANCIS KURKDJIAN”

Product Recently View

You have not recently viewed item.

TOP

X