G-DWXEB671W8 AIR DI GIOIA GIORGIO ARMANI - Aladdin perfumery house
AIR DI GIOIA GIORGIO ARMANI

AIR DI GIOIA GIORGIO ARMANI

2,50 25,00 

Volumen
Choose an option

2,50 25,00 

Ni na zalogi

— OR  —

— OR  —

Add to cart
Šifra: N195 Kategoriji: ,

Zrak je lahek in poln energije. Takšna je tudi PREMIUM Parfum za ženske Air di Gioia, katere predpodoba je bil prav ta neukročen naravni element. Cipresna dišava, polna cvetlic, je primerna za ženske, ki hrepenijo po harmoniji in spodbudnem občutku.

 • navdihnjena z dinamičnim naravnim elementom zrakom
 • za ženske, ki hrepenijo po prostosti in svobodi
 • dišava, sveža kot sveža sapica v laseh

Dišavna sestava se začenja s svežo mandarinino-pomarančno aromo, dopolnjeno s cvetlično sladkim citrusnim nerolijem in morskimi akordi soli. Cvetlično srce pripada mamljivi potoniki, sladko eksotični dišeči kanangi in slastnemu pomarančnemu cvetu. Cipresne bazne note so ustvarjene s prstenim mahom in žametnim kašmirjevim lesom, eksotičnim pačulijem in cipreso. V Air di Gioia se svež citrusni vonj popolnoma združuje z spodbudno cvetlično aromo. Vse to, dopolnjeno s prstenim vonjem mahu in lesa, iz vas naredi gospodarico vsake situacije.

Priporočena uporaba: za posebne priložnosti
Dišavna skupina: cvetlična cipresa
Zgornja nota: sol, mandarina, neroli
Srednja nota: potonika, ylang-ylang, pomarančni cvet
Osnovna nota: pačuli, cipresa, kašmir, mah

Imena parfumov in slik so last določenih blagovnih znamk, katerih ne zastopamo, temveč jih uporabljamo zgolj za identifikacijo točenih parfumov!

The names of the perfumes and pictures are the property of certain brands, which we do not represent, but we use them only to identify the perfume we have!

Parfumi Aladdin so ustvarjene iz originalnih francoskih esenc. Vsi naši izdelki so podvrženi dermatološkim testom in imajo vsa potrebna dovoljenja in certifikate, vključno z IFRA – kot mednarodnim garantom kakovosti. Naše dišave so okolju prijazne, niso sintetično obarvane. Kategorija koncentrata EDP – fine dišave. Kar pomeni, da ne gre za toaletno vodo, ampak izključno za parfum. Parfumi se vlijejo v naše visokokakovostne stekleničke, tako da se lahko izognete plačilu za dizajnersko steklenico in blagovno znamko. Sama kompozicija, tj. parfum je popolnoma originalen in zato je naša embalaža prednost, ne pa slabost – saj vam prihrani denar.

Customer reviews
 • 0
  0 ratings
 • 5 Stars
  0%
  4 Stars
  0%
  3 Stars
  0%
  2 Stars
  0%
  1 Star
  0%
Reviews

There are no reviews yet.

Write a customer review

Be the first to review “AIR DI GIOIA GIORGIO ARMANI”

Product Recently View

You have not recently viewed item.

TOP

X