Da se na kratko predstavima. Sva Aleš Žlavs in Dejan Žlavs. Skrbiva pa za kompletno storitev spletnega nakupa. Postavitev in vzdrževanje spletne trgovine, skrb za dodajanje aktualnih parfumov, skrb za stanje zaloge, da jo je v večini primerov vedno dovolj, spremljanje naročil, pakiranje in odpošiljanje. Trenutno je možno osebno preizkusiti vse aktualne parfume v našem skladišču na naslovu podjetja na Frankolovem, kjer lahko tudi opravite nakup.

Če obleka naredi človeka, potem bi lahko rekli, da ga parfum osebno interpretira. Ljudje smo različni, prav tako je različno dojemanje vonjav. Parfumi dajejo olfaktorno izkušnjo (Beseda “olfaktorno” izhaja iz latinskega jezika in se nanaša na vse, kar je povezano z vohom ali zaznavanjem vonjav. V medicinskem in biološkem kontekstu se nanaša na olfaktorni sistem, ki je odgovoren za zaznavanje in interpretacijo vonjav. Olfaktorni receptorji v nosu zaznajo molekule v zraku, ki jih interpretiramo kot vonjave. Ta proces je ključen za mnoge vidike vsakdanjega življenja, vključno s prepoznavanjem hrane, nevarnosti in socialnimi interakcijami.)

Blagovna znamka ALADDIN je bila ustanovljena leta 2011 z namenom strankam ponuditi visoko kakovost točenih parfumov po sprejemljivih cenah. Na našem začetku smo imeli v repertoarju do 20 esenc, sedaj smo z dodanimi originali prišli na preko 450 različnih in se vsakomesečno dodajajo nove. Esence točenih parfumov so vse narejene v francoskih parfumerijah. Imajo vsa potrebna dermatološka testiranja, njihova sestava pa ažurno sledi zahtevni evropski zakonodaji glede njihovih sestavin.

Parfumi so francoskega proizvajalca, ki vsebujejo 25 % esence (Parfum), so visoko obstojni in po konkurenčni ceni (v ponudbi je še nekaj parfumov do razprodaje s koncentracijo 16 % esence (EDP)). V trgovini Aladin so v samo ponudbo dodali tudi parfumske verižice ter uhane in ostalo ponudbo. Sam paket vam odpošljejo v roku enega do dveh delovnih dni, pri nakupu nad 25 € boste dobili tudi brezplačno poštnino.
Obiščete jih lahko na njihovi spletni strani Aladin. Najdete jih lahko tudi na njihovi Facebookovi strani.

Spletna trgovina Aladin je zaupanja vredna nakupovalna izkušnja, ki ljudem vliva več zaupanja, da bodo dosegli svoje cilje in svet okoli njih bo lepši!

Svoje kupce razveselili z izjemnimi izdelki, neprekosljivimi cenami.

V trgovini Aladin boste zagotovo našli, kaj zase, zanj ali morda za darilo. Vsak teden za vas pripravljajo razne popuste in ugodnosti. Za več informacij sledite Facebook in Instagram profilu. Če ne želite zamuditi nobene njihove ugodnosti in norih popustov, se prijavite na njihovo mailing listo.

Tabela vrednosti parfuma.

98% Enakih sestavin kot originali

Premium Francoska kvaliteta, ki ne vsebuje PARABENOV

Garantirano 100% varen nakup. Kartična plačila potekajo preko zaščitene povezave